DROPS Loves You fonalak

Összetétel: 100% pamut
Súly/Hossz: 50 g = kb. 75 m
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 17 szem x 22 sor
Ajánlott tűméret: 5 mm
Fonalvastagság: 'C' (16-19 szem)
Gépben mosható, 60 C°-on.

A 100%-ban újrafelhasznált pamutból készült fonalmegjelenése természetes, és rusztikus. a A DROPS ♥ You#5 puha, ezzel a fonallal könnyű dolgozni, tökéletes választás felsőkhöz, kardigánokhoz, és trendi lakáskiegészítőkhöz, mint például egy takaró, vagy egy edényfogó.

Ebben a szép fonalban a A DROPS ♥ You#5 fonalakra jellemző nagyszerű árakat kombináltuk a tavalyi nyár legnagyobb sikerével, a 100%-ban újrafelhasznált pamutból készült DROPS Paris legjobb tulajdonságaival. Az újrafelhasználás azt is jelenti, hogy felelősen viselkedünk a forrásszegény világunkban, ezért az újrafelhasználható anyagok felkutatását mindenkinek célul kellene kitűznie. Ez a gondolat volt a tavalyi újrafelhasznált farmerszínű fonalak mögött, és ez vezérelte az új tiszta pamut fonal megalkotását is.

A DROPS ♥ You#5 a C fonalcsoportba tartozik, és tökéletes választás-többek között- a Paris vagy a Bomull-Lin fonalak behelyettesítésére. Puha, és jópofa, mi alig várjuk hogy vevőink kipróbálhassák.

A DROPS ♥ You név több különböző izgalmas fonalat takar, amelyek nem tartoznak a szokásos választéka, és amit csak bizonyos ideig gyártunk. A fonalak típusa alapanyaga, vastagsága, fonása különbözik, de abban megegyeznek, hogy mind a legjobb minőségű, a legjobb gyárakban készülnek, és nagyszerű árakon kaphatóak- általában a hasonló minőségű versenytársak árainál akár 50%-kal is olcsóbban.

Az EU-ban készült.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

E-mail: info@babaerka.hu
Telefon: +36-30-941-6968